Λογιστή αναζητά Δημοτική Επιχείρηση

λογιστής

Έγγραφη οικονομική προσφορά μπορούν να καταθέσουν, όσοι επιθυμούν να συνεργαστούν ως συνεργάτες - Λογιστές,  για την υπηρεσία «Λογιστική Διαχείριση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας». της οποίας οι επιμέρους απαιτήσεις επισυνάπτονται στην παρούσα.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι για (1) χρόνο.

Συνολικό εκτιμώμενο ποσό της σύμβασης στις 17.000,00 € σύνολο.
Οι οικονομικές προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΚ έως και την Πέμπτη 03/03/2016, ώρα 12.30, σε εσώκλειστο σφραγισμένο φάκελο, μαζί με τα απαραίτητα λοιπά στοιχεία (άδεια λογιστή, αποδείξεις προηγούμενης σχετικής προϋπηρεσίας και λοιπά στοιχεία που μπορούν να τεκμηριώσουν την ικανότητα προσφορά).
Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη, θα γίνει από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒΚ, αφού συνεκτιμηθούν, εκτός της οικονομικής προσφοράς και τα λοιπά στοιχεία που τεκμηριώνουν την ικανότητα και εμπειρία.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 27550 24182.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ. Αναστολή λειτουργίας επαγγελματικής εγκατάστασης

Αριθμ. Α.1093 – ΦΕΚ Τεύχος Β 3451/14.06.2024Τροποποίηση της υπό στοιχεία Α.1169/21.7.2021 απόφασης του Διοικητή της …