Ηλεκτρονικό θερινό σχολείο από το ΕΑΠ

eap2

Στη διοργάνωση Μέσω ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε θέματα Διαχείρισης Υγρών και Στερεών Αποβλήτων, θα λειτουργήσει με απόφαση του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, από τις 18 έως τις 23 Ιουλίου, το θερινό σχολείο (WWSS16).

Το θερινό Σχολείο που διοργανώνεται μέσω της Επιτροπής Ερευνών του ΕΑΠ, απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και στοχεύει στην εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψήφιων διδακτόρων, μεταδιδακτορικών ερευνητών, αλλά και ομάδων εργαζομένων εταιριών, σε θέματα αιχμής και στις σύγχρονες τάσεις διαχείρισης των υγρών και στερεών αποβλήτων.

Στο Σχολείο θα διδάξουν έλληνες και ξένοι καθηγητές, από διάφορα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα (Αμερική, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρος, Σλοβενία, Τουρκία) και οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην Αγγλική.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Διεθνές ένταλμα σύλληψης φοβάται ο Νετανιάχου

Υπάρχουν ενδείξεις ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα μπορούσε να συλλάβει τον ισραηλινό πρωθυπουργό κι …