Με προβλήματα οι μετακινήσεις ηλεκτρικό-τραμ-μετρό

mmm600_178617943

Στάση εργασίας προκήρυξαν για την Τρίτη, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί, οι  εργαζόμενοι στους συρμούς του μετρό, του ΗΣΑΠ και του τραμ, οι οποίοι καταγγέλλουν "κακοδιοίκηση και δημιουργία ενός στενού κομματικού και ευνοικρατικού διοικητικού μηχανισμού, που συνδέεται με συγκεκριμένα συμπλέγματα προσώπων που περιφρονούν κάθε ορθή διοικητική πρακτική και διαδικασία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ, επισημαίνει πως: "Η στάση εργασίας έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα και αποτελεί ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ενέργειες της Διοίκησης που συντηρούν και επιτείνουν τη δυσλειτουργία της Εταιρείας."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΗΠΑ: Η επαρχία ψηφίζει Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει δημοφιλής σε απομακρυσμένες επαρχίες των ΗΠΑ. Οι πολιτικές θέσεις του δεν …