4ήμερη εργασία με μισθό 268.000 ευρώ και δεν την θέλει κανείς!!!

erotimatiko-1

Προσφέρει 4ήμερη εργασία με μισθό 268.000 ευρώ το χρόνο, αλλά επειδή η περιοχή δεν συγκαταλέγεται στις κοσμοπολίτικές, κανείς δεν ανταποκρίνεται για την κάλυψη της θέσης, παρόλο που σε παγκόσμιο επίπεδο η ανεργία θερίζει.

Απελπισμένος είναι ο 61χρονος βρετανός χειρουργός Alan Kenny ζει και εργάζεται στην πόλη Tokoroa, στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας των 13.600 κατοίκων, ο οποίος μετά από 30 χρόνια συνεχόμενης εργασίας αναζητά τον αντικαταστάτη ή τον βοηθό του ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί.

Προσφέρει:

-268.000 δολάρια ΗΠΑ, το διπλάσιο από το μέσο εισόδημα ενός εργαζόμενου στην χώρα,

-εργασία μόνο τέσσερις ημέρες την εβδομάδα,

-τα Σαββατοκύριακα ελεύθερα και

-διακοπές τρεις μήνες κάθε χρόνο,

-χωρίς νυχτερινές βάρδιες.

Μιλώντας σε εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας, ήταν αφοπλιστικός λέγοντας ότι" δεν αντέχει άλλο. Τα τελευταία χρόνια έχει αναγκαστεί να ακυρώσει τις διακοπές του και στο ιατρείο του έχει βοηθό μόνο την κόρη του, που είναι επίσης γιατρός

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,47% στο κλείσιμο και σε νέα υψηλά 13 ετών η αγορά

Η άνοδος των τιμών των μετοχών συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση του τζίρου. Με ισχυρή …