Πλαφόν στις τιμές βασικών ειδών διατροφής

wpid-f6_79

Την έκδοση νέας Υπουργικής Απόφασης για τον καθορισμό πλαφόν στις τιμές βασικών προϊόντων, διενέργειας ελέγχων και επιβολής προστίμων, προαναγγέλλει ουσιαστικά η εγκύκλιος  της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, προς τις Περιφέρειες της χώρας, με απώτερο στόχο να πατάξει κάθε φαινόμενο αισχροκέρδειας απέναντι στους πρόσφυγες.
Από την εγκύκλιο "δίνεται η δυνατότητα στις Περιφέρειες να συνεργαστούν με τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές και να διενεργήσουν ελέγχους σε όλο το φάσμα της καθ’ ύλη αρμοδιότητός τους, σε σημεία –χώρους όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση των προσφυγικών ροών, (Σ.Ε.Α-επί της Εθνικής Οδού: Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Σύνορα), χώρους εστίασης, χώρους άμεσα προσκείμενους σε αυτή καθώς και σε χώρους εστίασης εντός ή άμεσης γειτνίασης με σημεία προσωρινής φιλοξενίας και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι προμήθειας βασικών προϊόντων), ώστε να αποτραπούν φαινόμενα εκμετάλλευσης ή άλλων καταχρηστικών πρακτικών."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μάντζος: Η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την επίσκεψη Ράμα

«Αποτελεί μια προκλητική κίνηση με προφανείς συμβολισμούς και σαφή μηνύματα τόσο για την υπόθεση του …