Υποβολή αιτήσεων για ΔΩΡΕΑΝ Δημοτικές δωροεπιταγές

doroepitagi
Από 15 Μαρτίου ξεκινούν οι αιτήσεις που θα ολοκληρωθούν στις 31 του μηνός, στο πρωτόκολλο του Δήμου, των ενδιαφερομένων για ένταξή τους στο πρόγραμμα χορήγησης δωροεπιταγών, που θα εφαρμόσει ο Δήμος Μεταμόρφωσης, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των ημερών.
Απαραίτητα δικαιολογητικά :
1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
2. Εκκαθαριστικό της εφορίας οικονομικού έτους 2015 και το Ε9 .
3. Λογαριασμός ΔΕΗ ή OTE στο όνομα των ενδιαφερομένων για επιβεβαίωση του τόπου κατοικίας.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5. Για τα μοναχικά άτομα, υπεύθυνη δήλωση που να το βεβαιώνουν.
Δικαιούχοι-Όροι
-Μοναχικά διαβιούντα άτομα δύναται να εξυπηρετηθούν εάν το εισόδημα τους δεν υπερβαίνει τα 3.200,00 ευρώ.
-Το συνολικό εισόδημα, συμπεριλαμβανομένων των ενήλικων φιλοξενούμενων ή προστατευόμενων μελών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 5.500,00 ευρώ .
-Οι αιτούντες τα Χριστούγεννα 2015, θα υποβάλλουν μόνο αίτηση, στο πρωτόκολλο του Δήμου, χωρίς να προσκομίσουν εκ νέου δικαιολογητικά.
-Αποκλείονται άτομα που έχουν περισσότερα του ενός ακινήτου ή αυτοκίνητα όπως και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι λαμβάνουν επίδομα ανεργίας.
Σκοπός τη κίνησης αυτής είναι η ενίσχυση της οικογένειας είτε με προστατευόμενα ανήλικα μέλη ή με φιλοξενούμενα ενήλικα.
.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές κατασκηνώσεις 2024 ΔΥΠΑ. Λήγουν οι αιτήσεις

Την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, λήγει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για συμμετοχή …