Ελληνικό προσωπικό ζητείται στο εξωτερικό

job-Sahlgrenska Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sahlgrenska στο Γκέτεμποργκ, ζητά από την Ελλάδαάτομα στις κατηγορίες των γιατρών και των νοσηλευτών για άμεση πρόσληψη και ένταξη στις υπηρεσίες του, ως εξής:
-Οφθαλμοπλαστικής χειρουργική επέμβαση
-
χειρουργική επέμβαση καταρράκτη
-
χειρουργική επέμβαση στραβισμό
-
Medical Retina, γλαύκωμα, γενική οφθαλμολογία / ER, neuroophthalmology / ηλεκτροφυσιολογίας
-
Ειδικός στην Ακτινολογία
-
ΩΡΛ με μεγάλη εμπειρία
-
Ειδικός στην Ουρολογία Νοσηλευτές:
-
Χειρουργική επέμβαση και ΜΕΘ νοσοκόμες
-
Νοσηλευτές εξειδικευμένους στην ογκολογία και νοσηλευτές με την εκπαίδευση στην ακτινοθεραπεία
-
Νοσηλευτές με την εκπαίδευση στην Αιμοκάθαρσης
-
Γενικά νοσοκόμες
Βιογραφικό σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή πρέπει να αποσταλούν: health@arbetsformedlingen.se NB! Γράψτε "Αθήνα" στη γραμμή θέματος του e-mail σας.
Σουηδία Ημέρες: Εάν επιλεγεί η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα 12-13 Απριλίου 2016 για την πρώτη συνέντευξη και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούμε να προσφέρουμε για να κάνει την κίνησή σας προς Σουηδία όσο το δυνατόν ευκολότερη.
Στη συνέχεια θα σας προσκαλούμε σε μια επίσκεψη προσλήψεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sahlgrenska, όπου θα μπορείτε να δείτε την κλινική, συναντήσουν δυνητικούς συνεργάτες του, δείτε την πόλη, τα περίχωρα και να νιώσετε την ατμόσφαιρα. Γκέτεμποργκ είναι η ζωντανή πόλη, με μια foodie βουητό και καφέ σκηνή, πράσινο ανοιχτούς χώρους και ένα αρχιπέλαγος της πόλης. Είναι Σουηδίας σε μικρογραφία, με την μεγάλη πόλη, τις αγροτικές περιοχές και τις μικρές κοινότητες και μεσαίου μεγέθους πόλεις γύρω από το ξενοδοχείο. Έχουμε θάλασσα, λίμνες, λόφους, βαθιά δάση, πεδιάδες - όλα τα διαφορετικά είδη του φυσικού περιβάλλοντος στη Σουηδία.
Αίτηση: Eως 3η Απριλίου.
Πληροφορίες για Γκέτεμποργκ: www.goteborg.com/en/
Πληροφορίες σχετικά με Sahlgrenska: https://www2.sahlgrenska.se/en/Sahlgrenska-University-Hospital/In-English/
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξημένες κατά 20,9% σε αξία οι εισαγωγές φρούτων και λαχανικών

Θετικά κινούνται και οι εξαγωγές - Το διάστημα Ιανουάριου-Μαρτίου 2024 οι αποστολές λαχανικών αυξήθηκαν κατά …