Πανεπιστήμιο προκήρυξε μία θέση

ergasia-vres

Προκήρυξη για την πρόσληψη ενός επιστήμονα ΠΕ Τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφής με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών με σύμβαση μίσθωσης έργου για την υποστήριξη των εργασιών του προγράμματος «Ανάπτυξη και εφαρμογή ενός προγράμματος προώθησης της φυσικής δραστηριότητας σε παιδιά και ενήλικες στο Νομό Αττικής. Beat The Streets», εξέδωσε το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

-Αίτημα συμμετοχής

-Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα

-Αντίγραφα τίτλων σπουδών (αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ για τίτλους αλλοδαπής)

-Αποδεικτικά Γνώσης Ξένων Γλωσσών και Η/Υ

-Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ή/και αντίγραφα συμβάσεων απασχόλησης από τα οποία να τεκμαίρεται σχετική εμπειρία

-Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι όλα τα υποβαλλόμενα στο στοιχεία και πληροφορίες είναι ακριβή και αληθή

-Κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ορθή γνώμη για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλόλητα τους.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο αρκεί να περιέλθουν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου(το οποίο λειτουργεί από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ, από Δευτέρα έως Παρασκευή - Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα) το αργότερο μέχρι τις 17/03/2016 και ώρα 12:00 μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες  πληροφορίες στην κ. Μ. Μαλλίδου, από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ, από Δευτέρα έως Παρασκευή-Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα και στο τηλ. 210-9549265.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο, στον ιστοχώρο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ (sites.diavgeia.gov.gr/hua) και στο site του ΕΛΚΕ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (www.elke.hua.gr).

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΟΕ-ΟΤΑ. Απεργία εργαζομένων στους δήμους Τρίτη 21.5.2024

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.) καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση …