Συνεχίζεται η αποχή των Δικηγόρων

dikigoroi-864x400_c

Χωρίς διαφοροποιήσεις απ΄ότι αναμενόταν η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, αποφάσισε να παραμείνει στην ίδια πορεία της αγωνιστικής τροχιάς και να συνεχίσει την πανελλαδική αποχή του κλάδου έως και την επόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου.
Επίσης ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει τόσο στην ανάρτηση της αναλογιστικής μελέτης στο site της Ολομέλειας, όσο και στην αποστολή των συμπερασμάτων– θέσεων και προτάσεων στους θεσμούς, με στόχο την αποδόμηση των θέσεων του προσχεδίου και την αντίστοιχη υπόδειξη ορθολογικών και δίκαιων επιλογών.
Η επόμενη σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής, προσδιορίστηκε στις 15 Μαρτίου, οπότε και θα γίνει η επανεκτίμηση της κατάστασης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,47% στο κλείσιμο και σε νέα υψηλά 13 ετών η αγορά

Η άνοδος των τιμών των μετοχών συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση του τζίρου. Με ισχυρή …