Θέσεις για μάγειρες-μαγείρισσες

seff

Μάγειρες-μαγείρισσες από την Ελλάδα ενδιαφέρονται να προσλάβουν σε εστιατόρια και ξενοδοχεία της Σουηδίας, οι ιδιοκτήτες τους, με την ανακοίνωση όλων των θέσεων που προκήρυξαν, τονίζοντας ότι οι αποδοχές τους θα είναι ανάλογες με τις ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις και την προϋπηρεσία των προσληφθέντων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύμβουλο EURES Σουηδίας

Ιωσήφ Καραμπότη στο email: iosif.karambotis@arbetsformedlingen.se

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα καλεστούν σε συνεντεύξεις που θα γίνουν στις 12 & 13 Απριλίου 2016 στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Stanley (Οδυσσέως 1, Πλ. Καραϊσκάκη. Αθήνα)Sweden Days

Υπόδειγμα βιογραφικού σημειώματος Europass μπορείτε να αναζητήσετε στο: https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η αναφερόμενη θέση εργασίας παρακαλείσθε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στα αγγλικά στο email: euresgreece@oaed.gr αναγράφοντας απαραίτητα τον κωδικό θέσης στο θέμα «CKSW».

Καθήκοντα

  • Προετοιμασία διαφόρων εκδηλώσεων μαζί με άλλους υπευθύνους του εστιατορίου
  • Υπεύθυνος/υπεύθυνη στην κουζίνα
  • Καθαριότητα του χώρου εργασίας
  • Υπεύθυνος/υπεύθυνη για την οργάνωση της αποθήκης
  • Υπεύθυνος/υπεύθυνη για την παραλαβή εμπορευμάτων
  • Μαγειρική πιάτων σύμφωνα με τους όρους αποδοτικότητας που καθορίζονται από την εταιρεία
  • Ενημερωμένος/η για το μενού
  • Συνδράμει στο ότι όλες οι τροφές, μαγειρευμένες και μη καθώς και τα υπόλοιπα, χειρίζονται με σωστό τρόπο κατόπιν προκαθορισμένων εντολών.

Απαραίτητα προσόντα, γνώσεις, πιστοποιητικά, μόρφωση κτλ

  • Αναγνωρισμένο δίπλωμα μαγειρικής από κρατική σχολή ή άλλο κέντρο εκπαίδευσης
  • Καλές γνώσεις μαγειρικής και παραγωγής
  • Βασικές γνώσεις ζύμωσης και μεθόδων για βασικά ζυμάρια
  • Άριστη εξυπηρέτηση πελατών / φιλικότητα προς τους πελάτες
  • Συλλογικότητα, οργάνωση εργασίας και υπευθυνότητα
  • Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων, καθώς και άριστη προσωπική υγιεινή μεταξύ των οποίων και καθαρισμός και πλύσιμο των εργαλείων της κουζίνας
  • Παρακολούθηση και έλεγχος σύμφωνα με τους κανόνες του HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
  • Βασικές γνώσεις επαγγελματικής οικονομίας, γνώσεις ταμιακής μηχανής
  • Γνώσεις τροφίμων και διαφόρων ομάδων τροφίμων
  • Γνώσεις μαγειρικής για πελάτες με ειδικές ανάγκες πχ αλλεργίες, χορτοφαγία και δίαιτες
  • Βαθύτερες γνώσεις μαγειρικής σε κλασσικό και μοντέρνο επίπεδο
  • Γνώσεις κοστολόγησης, τιμολόγησης και πρόσθετων πωλήσεων
  • Γνώση μηχανών που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα
  • Καλές γνώσεις αγγλικής ή και άλλων ξένων γλωσσών

Προσωπικές δεξιότητες απαραίτητες για την πρόσληψη

  • Αποτελεσματικότητα
  • Οργάνωση και δομή
  • Αντοχή στο στρες
  • Συλλογική εργασία με άλλους και να συνδρομή στο συνολικό αποτέλεσμα
  • Εύκολη προσαρμογή σε καινούργιες καταστάσεις
  • Καλή φυσική κατάσταση για πολλές ώρες ορθοστασίας, καθώς και για πολλές συνεχόμενες ώρες.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,47% στο κλείσιμο και σε νέα υψηλά 13 ετών η αγορά

Η άνοδος των τιμών των μετοχών συνοδεύθηκε και από σημαντική αύξηση του τζίρου. Με ισχυρή …