ΕΦΕΤ: Ανάκληση αλμυρού σνακ(Δείτε ποιο)

efet_logo344

Στην ανάκληση αλμυρού σνακ από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, αφού κατά τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων μετά από καταγγελία που δέχθηκε εντόπισε «αλμυρό σνακ με γεύση πάπρικα» ιταλικής προέλευσης, στο οποίο υπήρχε αλλοίωση των οργανοληπτικών του χαρακτήρων με δυσάρεστη οσμή και γεύση.

"Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «CRIK CROK Plus paprika», σε συσκευασία των 100g, με αριθμό παρτίδας P19052016D και ημερομηνία λήξης 19.05.2016, το οποίο παρασκευάστηκε από την ιταλική εταιρεία «ICA FOODS SPA» και διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ (Ολύμπου 32, Καλοχώρι Δ. Θεσσαλονίκης).

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες απόσυρσης/ανάκλησης του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι του ΕΦΕΤ.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα του ανωτέρω προϊόντος, να μην το καταναλώσουν", εξηγεί στην ανακοίνωσή του.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 322,37 μονάδων (+0,85%), στις 38.225,66 μονάδες …