Νέα πρόσληψη προσωπικού από ΤΕΙ

det_thesis

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας για την υλοποίηση του έργου «WCET-Aware Parallelization of Model-Based Applications for Heterogeneous Parallel Systems — ARGO», που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτίθεται να προσλάβει 8 ερευνητές με σύμβαση έργου, στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας .

Διάρκεια απασχόλησης: 12 μήνες (με δυνατότητα ανανέωσης) σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου και όχι πέραν της λήξης του, ήτοι 31/12/2018, εκτός και εάν αυτό παραταθεί.
Το έργο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους μαζί με τα δικαιολογητικά τους, μέχρι τις 15/03/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00  μ.μ στο γραφείο της Μονάδας Πρωτοκόλλου και Γραμματειακής Υποστήριξης στο κτίριο του Ειδικού Λογαριασμού (ΒΙΛΑ ΚΟΛΛΑ) του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Προτάσεις και δικαιολογητικά για το έργο «WCET-Aware Parallelization of Model-Based Applications for Heterogeneous Parallel Systems — ARGO». Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτησή τους και με συστημένη ταχυδρομική επιστολή, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την ανωτέρω προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας | Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων (ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ) Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, |Τ.Κ. 263 34 Πάτρα Πληροφορίες όλες τις εργάσιμες η μέρες και ώρες στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ κ. Σοφία Γιαννακοπούλου τηλ. 2610369451.
Η παρούσα θα αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στις ιστοσελίδες του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας: www.t
eiwest.gr - Ανακοινώσεις & του ΕΛΚΕ http://elke.teiwest.gr – Προσλήψεις Προσωπικού).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Πτώση 0,28%, στα 157,09 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Η αγορά παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κατέγραφαν …