Οικογενειακή τραγωδία: Νεκρή η μητέρα, στην ΜΕΘ ο γιος, με χειροπέδες ο πατέρας(VIDEO)

oplo

Ασύλληπτη η οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη, όταν 61χρονος πυροβόλησε τη γυναίκα του αλλά και τον 21χρονο γιο του στην αυλή του σπιτιού τους, σκοτώνοντας την πρώτη και τραυματίζοντας σοβαρά το γιο του..

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και αν και δεν έχει διαπιστωθεί ακριβώς το τι επακολούθησε, εκτιμάται πως η 48χρονη σύζυγος του 61χρονου προσπάθησε να μπει ανάμεσα στον σύζυγό  της και στον άλλον άντρα, με αποτέλεσμα να δεχθεί η ίδια τις σφαίρες, μια από τις οποίες αποδείχτηκε θανατηφόρα. Στη συνέχεια ο 21χρονος να προσπάθησε να πάρει το πιστόλι που κρατούσε ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να πυροβοληθεί στην περιοχή της κοιλιάς.

«Το μεσημέρι του Σαββάτου σε χωριό των Χανίων, συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο πριν, στην αυλή της οικίας του πυροβόλησε τουλάχιστον τρείς φορές με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τη 48χρονη σύζυγο του και σοβαρά τον 21χρονο γιο του, που βρίσκονταν στο χώρο, μαζί με συγγενικό τους πρόσωπο.
Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
Ο 21χρονος έχει διακομισθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.»

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΞ για τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί …