Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού στο Ναυτικό

jobs333_89
Ανακοινώθηκαν έκτακτες προσλήψεις από το Υπουργείο Ναυτιλίας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για χρονικό διάστημα έως οκτώ μηνών, δύο έκτακτων Πλοηγών, ενός έκτακτου Κυβερνήτη Πλοηγίδας και ενός έκτακτου Μηχανοδηγού Πλοηγίδας, για την κάλυψη αναγκών πλοήγησης πλοίων στην περιοχή δικαιοδοσίας του Πλοηγικού Σταθμού Καβάλας.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι έχοντες τα παραπάνω προσόντα δύνανται να υποβάλουν αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 15:00 ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας/ Γραφείο Πλοηγικού Σταθμού (Αβέρωφ 1, Καβάλα- ΤΚ 651 10- Πληροφορίες: Σημ/ρος ΛΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, τηλ.: 2513-505411) από την Δευτέρα 07-03-2016 μέχρι και την Τετάρτη 23-03-2016.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
α) Αίτηση.
β) Φωτοαντίγραφο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.
γ) Φωτοαντίγραφο αποδεικτικού ναυτικής ικανότητας.
δ) Κάρτα υγείας σε ισχύ για τους εν ενεργεία ναυτικούς και γνωμάτευση Δημόσιου Νοσοκομείου για τους συνταξιούχους, με την οποία θα βεβαιώνεται η υγεία και η αρτιμέλεια του ενδιαφερομένου.
ε) Υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τα αναφερόμενα στην ανωτέρω παρ. 3 της παρούσας, όπου θα δηλώνεται επιπρόσθετα ότι ο ενδιαφερόμενος είναι γνώστης των λιμένων δικαιοδοσίας του Πλοηγικού Σταθμού Καβάλας, των ευκολιών αυτών και των λοιπών τοπικών συνθηκών.
στ) Πιστοποιητικό Θαλάσσιας Υπηρεσίας από την Υπηρεσία Ναυτικών Μητρώων του ΥΝΑΝΠ ή Λιμενική Αρχή.
ζ) Πρόσφατη βεβαίωση ΓΕΝΕ (για άνεργους ναυτικούς).
Οι υποψήφιοι πρέπει:
α) Να είναι σωματικά και πνευματικά υγιείς.
β) Να μην έχουν καταδικαστεί για ειδικά ναυτικά αδικήματα που αναφέρονται στα άρθρα 205 έως και 239 του Ν.Δ. 187/1973 "Περί Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου".
γ) Να μην τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή από το ΑΣΝΑ ή να εκκρεμεί υπόθεση σε αυτό που τους αφορά.
δ) Να μην έχουν καταδικαστεί σε οποιοδήποτε βαθμό: (1) για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης κακουργήματος σε οποιαδήποτε ποινή, (2) για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης των αδικημάτων: ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολής του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, προσβολής κατά της πολιτειακής εξουσίας, προσβολής κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλείας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, ανθρωποκτονίας (εκτός της προερχόμενης από αμέλεια), επαιτείας, αλητείας, καταπίεσης, περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, παράνομης αλιείας, κλοπής, υπεξαίρεσης (κοινής και στην Υπηρεσία), εκβίασης, απάτης, πλαστογραφίας, δωροδοκίας ή δωροληψίας, απιστίας περί την Υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος, συκοφαντικής δυσφήμησης, οποιουδήποτε κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, (3) για τέλεση ή απόπειρα τέλεσης οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος από δόλο σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών (3) μηνών.
ε ) Να μην διώκονται ως φυγόποινοι ή φυγόδικοι για τα παραπάνω αδικήματα.
στ) Να μην έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρησή τους.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ/ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΛΟΗΓΩΝ:
α) Να είναι κάτοχοι διπλώματος Πλοιάρχου Α΄ Τάξης, που δίνει δυνατότητα διακυβέρνησης πλοίου ανεξάρτητα από τους κόρους ολικής χωρητικότητας.
β) Να είναι γνώστες των λιμένων δικαιοδοσίας του Πλοηγικού Σταθμού Καβάλας, των ευκολιών αυτών και των λοιπών τοπικών συνθηκών.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ/ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΛΑΔΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΠΛΟΗΓΙΔΑΣ:
-Να είναι κάτοχοι πτυχίου Κυβερνήτη Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ Τάξης ή πτυχίου Ναυκλήρου.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ/ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΛΑΔΟΥ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΠΛΟΗΓΙΔΑΣ:
-Να είναι κάτοχοι πτυχίου Μηχανοδηγού Β΄ Τάξης ή ανωτέρας.
ΛΟΙΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
α) Επί των υποψηφίων με τα ίδια προσόντα θα προηγούνται οι άνεργοι. Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΓΕΝΕ, η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από πέντε (05) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης ή επίδειξη κάρτας ανεργίας.
β) Η πρόσληψη συνταξιούχων επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που δεν επαρκούν οι λοιποί, κατά κλάδο, υποψήφιοι.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ, στο κατάστημα του Κ.Λ. ΚΑΒΑΛΑΣ και των Λ/Τ-Λ/Φ περιοχής δικαιοδοσίας μας, στα κτίρια: Δήμου Καβάλας, Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ΟΛΚ ΑΕ, Τελωνείου, Επιβατικού Σταθμού Λιμένα, Παραρτήματος Οίκου Ναύτου και ΚΕΠ Καβάλας.
Επίσης, να δημοσιευθεί αδαπάνως στα τοπικά Μ.Μ.Ε. δύο (02) φορές τουλάχιστον.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …