Συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού από Εργατικό Κέντρο

ekx

Δράση αναλαμβάνει όσο διατηρείται το χάος επί του ασφαλιστικού, που το έχει πελαγώσει το σύνολο της εργατικής τάξης, των συνταξιούχων, ακόμα και τα μικρά παιδιά που ακούν τις συζητήσεις ανησυχίας των γονέων τους, το Εργατικό Κέντρο των Χανίων, που προγραμμάτισε συλλαλητήριο ενάντια στο προσχέδιο λαίλαπα!
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με βασικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχέδιο.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων, ο αντιπρόεδρος του Διονύσης Κωνσταντουδάκης, επεσήμανε:
«Δεν μπορούμε να δεχτούμε τίποτα και κανένα νομοθέτημα που συρρικνώνει τα εισοδήματα μας και περιορίζει κατακτήσεις ετών».
Στο πλευρό του Εργατικού Κέντρου Χανίων, βρίσκονται ο Δικηγορικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, με τον εκπρόσωπο των πρώτων Γιάννη Ντερμανάκη, να σημειώνει: «Οι δικηγόροι των Χανίων συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους δίπλα στους άλλους εργαζόμενους».
Από την πλευρά του το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μανώλης Κοτσάκης, απηύθυνε: « Κάλεσμα σε εμπόρους και βιοτέχνες να λάβουν μέρος στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΔΔΗΕ. Με τα κινητά των καταναλωτών η μηνιαία μέτρηση ρεύματος

ΔΕΔΔΗΕ. Με τα κινητά των καταναλωτών η μηνιαία μέτρηση ρεύματος. Με τη συγκέντρωση των κινητών …