Στάσεις εργασίας από τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ

metro

Την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για την υπογραφή νέας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, χωρίς προαπαιτούμενα από τη πλευρά της διοίκησης, διεκδικούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ, που εξήγγειλαν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας σε ΗΣΑΠ και Μετρό, για την προσεχή  Πέμπτη 10 Μαρτίου, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας τους.

"Αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση των δημόσιων συγκοινωνιών και για να μπορεί ο επιβάτης να απολαμβάνει ασφαλείς μεταφορές με φθηνό εισιτήριο", σημειώνουν στην ενημερωτική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προνοιακά, διατροφικά επιδόματα ΟΠΕΚΑ Μαιου 2024. Ημερομηνία πληρωμής

Ημερομηνία πληρωμής των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων ΟΠΕΚΑ Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …