Διευκρινίσεις για την κατάταξη υπαλλήλων

dimosio324
Διευκρινίσεις σχετικά με ερωτήματα που αποστέλλονται από φορείς και αφορούν στην κατάταξη υπαλλήλων σε κατηγορίες Υ.Ε. και Δ.Ε. ο ΕΟΠΠΕΠ δίνει με ανακοίνωση του ο Οργανισμός, τονίζοντας:
"Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις έργο της Επιτροπής Ισοτιμιών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι η εξέταση ατομικών αιτημάτων των ενδιαφερομένων για αναγνώριση της ισοτιμίας των τίτλων σπουδών τους, εφόσον έχουν χορηγηθεί από καταργημένους πλέον φορείς επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της ημεδαπής ή τίτλων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της αλλοδαπής, με εξαίρεση αυτών της ανώτατης εκπαίδευσης.
Στο πλαίσιο της παραπάνω αρμοδιότητας, σας ενημερώνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον επιθυμούν, δύνανται να καταθέσουν αίτηση για την ισοτιμία του τίτλου σπουδών τους στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο: http://www.eoppep.gr/index.php/el/qualification-certificate/equivalences.
Προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπηρεσίες κατά την κατάταξη των υπαλλήλων τους βάσει των διατάξεων του ν. 4354/2015 και αναγνωρίζοντας τον φόρτο εργασίας ή και τον χρόνο που αυτό συνεπάγεται, παρέχεται η παρακάτω γενική πληροφόρηση σχετικά με την ισοτιμία τίτλων σπουδών, οι οποίοι χορηγήθηκαν κατά το παρελθόν από παλαιούς τύπους σχολείων που έχουν καταργηθεί, με μεταγενέστερους τίτλους σπουδών: eoppep5454.
eoppep5454
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η κατασκευή νέων αντιπλημμυρικών έργων

Ποιοι δήμοι θα περιλαμβάνονται στη συγκεκριμένη δράση Την ένταξη στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Περιβάλλον και …