Πρόσληψη ενός ατόμου

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0003-e1431694071970

Μία θέση προκήρυξε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, η οποία όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό της Συμβούλιο, ζητά να προσλάβει Ειδικό Συνεργάτη ως Διοικητικό Συντονιστή-Εκτελεστικό  Διευθυντή.

Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να στείλει το αργότερο εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από τη επόμενη της δημοσίευσης της παρούσης και μέχρι τις 21/03/2016 και ώρα 15.00, το Βιογραφικό του/της, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, οδός Αρτάκης και Λόρδου Βύρωνα, ΤΚ 13343 Άνω Λιόσια, ή στο email: info @ eofp .gr , με την ένδειξη στον φάκελο ή στον τίτλο του email «Για τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη».

Διαδικασία επιλογής:

Οι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη που θα συντονιστεί και θα αξιολογηθεί από την τριμελή επιτροπή που έχει οριστεί για το λόγο αυτό από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Π.

Οι υποψήφιοι που θα έχουν καταθέσει εμπρόθεσμα τα βιογραφικά τους θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τόπο και την ώρα της Συνέντευξης.

Προσόντα:

  1. Να είναι Απόφοιτος/η Ανώτατης Ελληνικής Πανεπιστημιακής Σχολής ή ισότιμης Σχολής του Εξωτερικού.
  1. Να είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας.
  2. Να έχει εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών σε οργάνωση μεγάλων Εθνικών και Διεθνών αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
  1. Να έχει προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε διευθυντική θέση ιδιωτικής εταιρίας εταιρίας στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού ή/και δημόσιου αθλητικού φορέα ή σε αθλητική ομοσπονδία.
  1. Να γνωρίζει άριστα δυο (2) τουλάχιστον ξένες γλώσσες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  1. Να έχει πολύ καλές γνώσεις χρήσης Η/Υ.
  2. Να είναι ηλικίας 25-50 ετών και να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις (εάν είναι άνδρας).
  1. Να διαθέτει άριστες ικανότητες επικοινωνίας.
  2. Επιθυμητή είναι η προηγούμενη ενασχόλησή του/της με το άθλημα της Πάλης σε αθλητικό, οργανωτικό ή/και διοικητικό επίπεδο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έφοδος σε γραφεία βουλευτή της AfD

Εδώ και καιρό υπάρχει υποψία ότι ο Πετρ Μπίστρον έχει πάρει χρήματα από Ρωσία- Μετά την …