Σε εξέλιξη για λίγες ημέρες ακόμα οι αιτήσεις 8 θέσεων

sto-ste-oi-protes-aitiseis-gia-kat-exairesi-proeklogikes-proslipseis-sto-dimosio[1]

Να προσλάβει 8 ερευνητές με σύμβαση έργου, προτίθεται μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, για την υλοποίηση του έργου «WCET-Aware Parallelization of Model-Based Applications for Heterogeneous Parallel Systems — ARGO».

Διάρκεια απασχόλησης: 12 μήνες (με δυνατότητα ανανέωσης) σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου και όχι πέραν της λήξης του, ήτοι 31/12/2018, εκτός και εάν αυτό παραταθεί.

Προτάσεις υποβάλλονται από υποψηφίους στο κτίριο του ΤΕΙ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους μαζί με τα δικαιολογητικά τους, μέχρι τις 15/03/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00μ.μ στο γραφείο της Μονάδας Πρωτοκόλλου και Γραμματειακής Υποστήριξης στο κτίριο του Ειδικού Λογαριασμού (ΒΙΛΑ ΚΟΛΛΑ) του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Προτάσεις και δικαιολογητικά για το έργο «WCET-Aware Parallelization of Model-Based Applications for Heterogeneous Parallel Systems — ARGO».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Καθαρισμός οικοπέδων. Υπόχρεοι, πρόστιμα, δηλώσεις

Αριθμ. 21837 οικ. Φ.700.20/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2695/09.05.2024Έγκριση της υπ’ αρ. 20/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης …