Aπεριόριστες ημέρες αδειών από συγκεκριμένες εταιρείες

adeia

Θα σπάσουν κάθε ρεκόρ αδειών στο προσωπικό τους οι αμερικανικές εταιρείες, όπου η μία μετά την άλλη στέκονται στην ικανοποίηση του προσωπικού, εκτιμώντας ότι όσο το κρατούν ευχαριστημένο, τόσο περισσότερο θα αποδίδει στα επαγγελματικά του καθήκοντα.
Έτσι το μέτρο των απεριόριστων διακοπών που εφάρμοσαν κάποιες, λαμβάνει διαστάσεις μιας και όλο και πιο πολλές ακολουθούν το παράδειγμα των έξτρα διακοπών, με τις ακόλουθες ονομασίες:
1) VMware
Η εταιρεία VMware δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη στους εργαζόμενούς της τυφλή εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα που θα πιάσουν δουλειά σε αυτή. Προσφέρει απεριόριστο αριθμό ημερών αδείας και τους πληρώνει ακόμη και τα ρεπό, αν χρειαστεί.
2) Workday
Πρόκειται για μία εταιρεία που αναπτύσσει εφαρμογές cloud για τμήματα ανθρώπινου δυναμικού και οικονομικά τμήματα επιχειρήσεων. Προσφέρει γενναιόδωρες παροχές στους εργαζομένους της και οι απεριόριστες μέρες αδείας είναι μία από αυτές.
3) Riot Games
Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι «League of Legends» ακολουθεί μία ανοιχτή και φιλική προς τον εργαζόμενο πολιτική: μπορείτε να πάρετε όσες μέρες άδειες επιθυμείτε είτε πρόκειται να πάτε εκδρομή για σκι, είτε είστε απλά κρυωμένοι.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Eλληνικό Δημόσιο: Βγαίνει στις αγορές αύριο με επανέκδοση 10ετούς ομολόγου

Η δημοπρασία θα αφορά στην επανέκδοση του ομολόγου σταθερού επιτοκίου 3,375%, λήξης 15 Ιουνίου 2034, …