ΓΣΕΕ: Το πρόγραμμα του 36ου Συνεδρίου της από 17 έως 20 Μαρτίου

gsee=-=-=-=

Nα βγει το συνδικαλιστικό κίνημα πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό και να αποφασιστεί η στρατηγική της Συνομοσπονδίας για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους και πάνω απ όλα στους ανέργους της χώρας, είναι ο στόχος του 36ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 20 Μαρτίου στη Ρόδο, με την διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας, να εκτιμά πως επιβάλλεται από τις συνθήκες και τις ανάγκες των καιρών η πραγματοποίηση ενός συνεδρίου ουσίας που θα δώσει απαντήσεις στο σήμερα και στο αύριο των εργαζομένων και της κοινωνίας, καθώς στην σχετική της ανακοίνωση τονίζει:

"Οι σκληρές συνθήκες παρατεταμένης ύφεσης και κρίσης, μεγαλώνουν και την ευθύνη των συνδικάτων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, τα οποία καλούνται να αποτρέψουν τα ακόμη σκληρότερα μέτρα, που κάποιοι επιθυμούν να ρίξουν στις πλάτες των μόνιμων υποζυγίων της ελληνικής κοινωνίας."

Την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας (ITUC) João Felicio και θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΕTUC) και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας (WFTU), ενώ θα είναι παρούσες αντιπροσωπείες από 30 Διεθνείς και Εθνικές Συνδικαλιστικές Οργανώσεις.

Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθούν ο απολογισμός και ο προγραμματισμός δράσης και θα εκλεγούν τα νέα όργανα (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή και Γενικό Συμβούλιο) της Συνομοσπονδίας και διεξαχθεί με τη συμμετοχή 400 περίπου συνέδρων, οι οποίοι καλύπτουν 120 δευτεροβάθμιες οργανώσεις (Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα).

[pdf-embedder url="http://www.ergasianews.gr/wp-content/uploads/2016/03/2207_PROGRAMMA-1.pdf"]

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: Βγαίνει στον δρόμο με scanner για να «πιάσει» όσους δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας

Όπως δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης στον ΣΚΑΪ, το να έχουμε πολίτες δυο κατηγοριών με κάποιους …