ΔΩΡΕΑΝ συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα

ergasia_roloi

Τεχνική υποστήριξη των εργαζομένων και συνταξιούχων δημοτών καθώς και την παροχή δωρεάν υπηρεσιών συμβουλευτικής και πληροφόρησης σε θέματα κυρίως κοινωνικής ασφάλισης, εργασιακών σχέσεων και απασχόλησης, προσφέρει ο Δήμος Σητείας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου, ορίζοντας υπεύθυνη την υπάλληλο του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Σταυρακάκη Μαρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, "με τη βοήθεια της ανωτέρω υπαλλήλου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ (www.inegsee.gr) υποβάλλοντας τα ερωτήματά-αιτήματά τους. Ομάδα εξειδικευμένων εργατολόγων θα εξετάζουν τα ερωτήματα-αιτήματα και θα αποστέλλουν στη συνέχεια δωρεάν απάντηση."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρυσοχοΐδης στον ΣΚΑΪ: Καθημερινά συλλαμβάνονται 50 άνδρες για ενδοοικογενεική βία

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλάει για τα περιστατικά βίας στις οικογένειες και …