Ανακοίνωσε θέσεις εργασίας η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

mousikes_skines_2012-600_231297_2Z1F33-620x320

Μετά από τη διενέργεια διαγωνισμών θα προσλάβει μουσικούς για να στελεχώσει την ομάδα της, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, που αναζητά:

=μία θέση Κορυφαίου Α΄ στα όμποε (οξύαυλο),

=μία θέση Κορυφαίου Α' στα κόρνα Β,

=μία θέση Κορυφαίου Β' στις βιόλες,

=μία θέση Κορυφαίου Β' στο 2ο - 4ο κλαρινέτο (ευθύαυλο) με υποχρέωση στο κλαρινέτο μπάσο Β και 2 θέσεις Μουσικών στα Α' βιολιά.

Ημερομηνία έναρξης της διεξαγωγής τους ορίζεται η 6η Ιουνίου 2016. Οσοι θέλουν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς οφείλουν μέχρι τις αρχές Απριλίου να υποβάλουν ή να ταχυδρομήσουν με απόδειξη στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (Β. Σοφίας 86, 11528, Αθήνα) αίτηση σε ειδικό έντυπο.

Προσόντα: Οι υποψήφιοι θα πρέπει μεταξύ άλλων να κατέχουν δίπλωμα ή πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας (οργάνου) αναγνωρισμένου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος του εσωτερικού ή ισότιμο δίπλωμα εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στην Αθήνα σε χώρους που θα καθοριστούν με νεότερη ανακοίνωση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …