Θέσεις εργασίας(νέες) από το ΚΕΕΛΠΝΟ

KEELPNO_1

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) καλεί τους ενδιαφερόμενους να συνάψουν συμβάσεις έργου, σύμφωνα με τις παρακάτω ειδικότητες, στα κάτωθι Γενικά Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας και στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ):

Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

  • Έναν (1) Ιατρό, ΠΕ ιατρών, ειδικότητας ΩΡΛ. Σε περίπτωση μη πλήρωσης της θέσης, δύναται να καλυφθεί από ιατρό ειδικότητας καρδιολογίας ή χειρουργικής ή αναισθησιολογίας ή εντατικολογίας.

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμων»

  • Έναν (1) Ιατρό, ΠΕ ιατρών, ειδικότητας Ιατροδικαστικής. Σε περίπτωση μη πλήρωσης της θέσης, δύναται να καλυφθεί από ιατρό ειδικότητας καρδιολογίας ή χειρουργικής ή εντατικολογίας ή αναισθησιολογίας ή γαστρεντερολογίας ή ορθοπεδικής ή παθολογίας ή γυναικολογίας ή ΩΡΛ ή οφθαλμίατρο ή ρευματολόγο.

Τομέας ΕΚΑΒ Ρόδου

  • Έναν (1) Ιατρό, ΠΕ ιατρών, ο οποίος θα τοποθετηθεί στον τομέα των αεροδιακομιδών.

Επισημαίνεται ότι η πλήρωση των πιθανών κενών θέσεων ιατρών θα πραγματοποιηθεί από ιατρούς των λοιπών ειδικοτήτων που περιγράφονται στην παρούσα προκήρυξη, σύμφωνα με τις υποδείξεις της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι που υπέβαλαν την υποψηφιότητα τους και τα ανάλογα δικαιολογητικά στην υπ’αριθμ. 304/12-02-2016 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και δεν έχουν επιλεγεί, όμως ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εκ νέου, χρειάζεται να επιβεβαιώσουν την επιθυμία τους με μία αίτηση, χωρίς τη συνοδεία δικαιολογητικών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …