8 μήνες απλήρωτοι!

misthos

Πόσο άλλο να αντέξουν την αναγκαστική «εθελοντική» εργασία οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς του ιδρύματος «Παιδική Στέγη», που προσέρχονται κανονικά στην δουλειά τους γιατί με αδικαιολόγητη απουσία θα απολυθούν μιας και η Ελλάδα έχει νόμους, αλλά δεν εφαρμόζει κανέναν όταν αυτοί οι εργαζόμενοι όπως Άκη χιλιάδες άλλοι, δουλεύουν «εθελοντικά» στην κυριολεξία, μιας Άκη επί 8 μήνες δεν έχουν λάβει τις μισθοδοσίες τους.
Μη έχοντας λοιπόν άλλα περιθώρια ανοχής στην εξαθλιωτική διαβίωση τους, το μεσημέρι της Τετάρτης, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, έξω το υπουργείο Εργασίας.
Απαίτησαν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, να σταματήσει η αυθαίρετη και μονομερή μείωση των μισθών τους, να μπει τέλος στον εκβιασμό της διακοπής λειτουργίας των παιδικών σταθμών και να εφαρμοστεί η όποια εργατική νομοθεσία θέλει να λέει η Ελλάδα ότι έχει ακόμα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά – Φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για την εργατική Πρωτομαγιά. Το κέντρο της Αθήνας ήταν …