Χαράς ευαγγέλια για κάποιους που δεν πλήρωσαν διόδια-Παγώνουν τα πρόστιμα

diodia

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Εγνατίας Οδού Α.Ε, παγώνουν μέχρι νεοτέρας οι διαδικασίες είσπραξης των προστίμων σε όσους είχαν αρνηθεί την καταβολή του αντιτίμου των διοδίων, μπροστά στις κινήσεις του υπουργείο Υποδομών, για την προώθηση νομοθετικής πρωτοβουλίας για τη ρύθμιση προστίμων που έχουν επιβληθεί λόγω μη καταβολής του αντιτίμου τελών διοδίων.
Κατά την απόφαση:
«Ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού, κ. Αντωνούδης τις προσεχείς ημέρες θα απευθύνει ο ίδιος προς τις οικείες Δ.Ο.Υ. σχετικές επιστολές – αιτήματα μη βεβαίωσης/είσπραξης των προστίμων. Ερώτημα αποτελεί το πώς θα ανταποκριθούν οι Δ.Ο.Υ. δεδομένου ότι το αίτημα του Απόστολου Αντωνούδη βασίζεται σε νομοθετική ρύθμιση που θα θεσπίσει το υπουργείο Υποδομών.»
Στον αντίποδα όμως των αδικιών στο Ελληνικό κράτος, είναι ότι τα ανάλογα πρόστιμα από τις υπόλοιπες Εθνικές αρτηρίες θα καταβληθούν κανονικά, όπως τα κατέβαλαν και αυτοί που δεν πλήρωσαν αρχικά διόδια στην Εγνατία, αλλά όταν τους ήρθε η ειδοποίηση της εφορίας συμμορφώθηκαν.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Νέα πρόκληση της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

 Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο διάλογος με την Τουρκία δεν μπορεί να γίνεται στο κενό …