Πρώτοι στον αγώνα οι συνταξιούχοι της Πάτρας

SUNTAXIOUXOI

Με στόχο την λήψη αποφάσεων κατά του ασφαλιστικού και την οργάνωση συμμετοχής των μελών του στην οδοιπορία του Απρίλη για την ΑΝΕΡΓΙΑ που οργανώνει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, το Σωματείο συνταξιούχων του ΙΚΑ Πάτρας, καλεί όλα τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρα, όπως τονίζει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

"Η εργατική τάξη, και οι συνταξιούχοι έχουν πληρώσει με αμέτρητες θυσίες τις συνέπειες της κρίσης τα τελευταία χρόνια, που βρίσκεται στο στόχαστρο του νέου ασφαλιστικού. Ως εδώ και μη παρέκει! Θα συμπαραταχθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να βουλιάξουμε την Αθήνα!

Έχουμε καθήκον και ευθύνη, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, με όποιον πλήττεται και βασανίζεται από την πολιτική που μας πτωχεύει και γεμίζει τα σεντούκια των επιχειρηματικών ομίλων με δις ευρώ.

Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούμε να ζήσουμε όπως μας αξίζει. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε βήμα πίσω από το σύνθημα «να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος», να αποσυρθεί εδώ και τώρα το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο-έκτρωμα που διαλύει και ενταφιάζει την κοινωνική ασφάλιση.

Αρκετά πληρώσαμε! Αρκετά ματώσαμε!

Να πληρώσει τώρα το κεφάλαιο και το κράτος της.

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: Όλοι στο συλλαλητήριο την 1η μέρα της 48ωρης απεργίας στην πλατεία Γεωργίου στις 10 το πρωί.

Όλοι την 2η μέρα στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Μονή Δαφνίου την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για την Πέμπτη Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη το πρωί θα …