Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση των προστίμων για ΚΤΕΟ-Μπήκαν στο TAXISnet

kteoo

Το πρόστιμο είναι 150 ευρώ για όσους κυκλοφορούν οχήματα που δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ μέχρι τις 31.12.2015, οι παραβάτες πολλοί και τώρα έρχεται η ώρα της λυπητερής, μιας και μπήκαν στο taxisnet, οπότε άναψε το πράσινο φως για την αποστολή των σημειωμάτων πληρωμής, μέχρι το τέλος του Μαρτίου....
Σύμφωνα με το υπουργείο, όσοι φορολογούμενοι έχουν ενστάσεις, μπορούν μέσα στο προσεχές 10ήμερο να την εκφράσουν, ειδάλλως αν αγνοήσουν την προειδοποίηση τακτοποίησης της οφειλής, θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα πληρώσουν ακόμη μεγαλύτερο πρόστιμο της τάξης των 400 ευρώ.
Πρόκειται για Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Oικονομικών και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος ξεπερνούν την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας

Επίσκεψη ΥΠΕΘΟ στην Κύπρο - Συναντήσεις με Πρόεδρο της Βουλής και Υπουργό Οικονομικών «Ελλάδα και …