Επιθέσεις σε βάρος εργαζομένων προτείνουν οι αντιεξουσιαστές!

62d620faec5315711e15dc4ce60faf7e
Την έναρξη επιθέσεων σε βάρος εργαζομένων καλούν τους Έλληνες οι αντιεξουσιαστές, που δημοσιοποίησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, λίστα με εκατοντάδες ονόματα ελεγκτών μέσων μεταφοράς.
Σύμφωνα με την ανάρτηση, υπάρχουν δεκάδες ονόματα ελεγκτών στα μέσα μεταφοράς, που περιλαμβάνονται στην "λίστα" των αντιεξουσιαστών, που ολοκληρώνουν την ανάρτησή τους  με την παρότρυνση «αν γνωρίζεις κάποιον στη γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου, συμπεριφέρσου του ανάλογα».
Υπεύθυνη για την προκλητική ανάρτηση που έχει σημάνει συναγερμό στο προσωπικό των μέσων μεταφοράς, στις διοικήσεις τους αλλά και στην αστυνομία που προχώρησε αμέσως στη λήψη έκτακτων μέτρων, είναι ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε επιτεθεί με βαριοπούλες στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …