Προς πρόσληψη 15.000 νέοι δημόσιοι υπάλληλοι

proslipsi_0_0

Ένα βήμα βρίσκεται το αρμόδιο υπουργείο, από το να λάβει την έγκριση για να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόσληψης 15.000 νέων υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα, καθώς βρίσκονται σε καλό δρόμο οι επαφές του με τους δανειστές από τους οποίους έχει ανάψει το πράσινο φως για τις πρώτες 10.000 προσλήψεις.

Πρόκειται για θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών και 3.500 γιατρών και νοσηλευτών μαζί με τους επιτυχόντες σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ από το 1997 και το 1998, που θα κληθούν να πιάσουν δουλειά μεταξύ 2016 και 2017.

Ατού στα χέρια του κυβερνητικού επιτελείου είναι τόσο το χρονοδιάγραμμα των αποχωρήσεων των επόμενων τριών ετών, που θα ξεπεράσουν  τους 15.925 υπαλλήλους που αποχαιρέτησαν το δημόσιο μέσα στην περασμένη χρονιά, αλλά και οι πολλαπλές ανάγκες που δημιουργούνται από την παραμονή στην Ελλάδα περισσοτέρων από 52.000 προσφύγων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …