Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι οι Έλληνες από κυβέρνηση και αντιπολίτευση(Πίνακες)

dimosk.medium

Απογοητευμένοι από την κυβέρνηση αλλά και την αντιπολίτευση εμφανίζονται οι πολίτες, σε δημοσκόπηση που διενήργησε η Public Issue, μέσω πανελλαδικής τηλεφωνικής έρευνας, πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, για λογαριασμό της εφημερίδας «Αυγή», από την οποία προκύπτει:

- 47% εκτιμούν ότι υπάρχει απειλή για τη χώρα από την ύπαρξη προσφύγων στο έδαφός της, ενώ εμφανίζονται ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα έως και 50.000 πρόσφυγες.

-Στη δημοτικότητα πολιτικών αρχηγών προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ακολουθείται από τον Βασίλη Λεβέντη και τη Φώφη Γεννηματά. Οσο για τον Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται σε χαμηλή θέση.

pi4_0 pi5 pi7 pi10 pi12 pi13

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …