Μάιο η 1η από τις 3 δόσεις του φόρου εισοδήματος

diloseis

Η δημοσίευση στο ΦΕΚ των διατάξεων που ψηφίστηκαν στη Βουλή, είναι η τελευταία εκκρεμότητα για να ξεκινήσει επιτέλους η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2016, με το οικονομικό επιτελείο να ανατρέπει τις αρχικές του δηλώσεις και η πληρωμή της 1ης δόσης του φόρου εισοδήματος, να ξεκινά το Μάιο και να καλύπτεται σε τρείς διμηνιαίες δόσεις, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και δεν θα επιμεριστεί σε πολλές μηνιαίες δόσεις...

Πάντως αυτό που επίσης δεν θα αλλάξει θα είναι και τα συμπληρωμένα στοιχεία με τα εισοδήματα των φορολογουμένων, τα οποία οι επιχειρήσεις και οι φορείς του δημοσίου, υποχρεούνται να τα αποστείλουν στο υπουργείο Οικονομικών.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …