Η δέουσα ενδυμασία στις συνεντεύξεις για δουλειά

ergasias_top-620x330

Η εμφάνιση μπορεί μόνο επιφανειακό κριτήριο δεν είναι όταν εμφανίζεστε στην συνέντευξη για την διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας, αφού ο υπεύθυνος καταγράφει τα πάντα στην εξωτερική όψη του συνεντευξιαζόμενου, αξιολογώντας παράλληλα το βιογραφικό του και το λόγο του.

Αυτό δίνει την δυνατότητα στον άντρα ή στην γυναίκα να προσέξει ακόμα περισσότερο τι θα επιλέξει για να φορέσει, που θα πρέπει να είναι κόσμιο, σικάτο και το κυριότερο αξιοπρεπές.

Το σωστό ντύσιμο θα συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησής του, αφού οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Άλλωστε όπως αναφέρει και η εμπορική διευθύντρια εταιρείας πολυτελών ρούχων και αξεσουάρ Κάντις Φράγκις:

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επενδύσει κανείς σε καλοραμμένα βασικά ρούχα. Καθαρές γραμμές, που έχουν κολακευτική εφαρμογή και αναδύουν την αίσθηση του καλοβαλμένου και καθαρού. Ένα καλοραμμένο κοστούμι είναι η λύση με κλειστά μάτια για όταν προσπαθείτε να δώσετε μια συγκροτημένη εικόνα».

Από την πλευρά της η υπεύθυνη του μπλογκ της μόδας Frugality λεξ Στίντμαν τονίζει:

«Ένα πουκάμισο με κάνει πάντα να νιώθω κομψή αλλά και άνετη και μπορώ να το εξατομικεύσω με την επιλογή των κατάλληλων κοσμημάτων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να χαμογελάσετε. Στο κάτω κάτω, όλοι θέλουν να δουλεύουν με χαρούμενους και θετικούς ανθρώπους».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …