Όλα έτοιμα για 3.900 εποχικές και τακτικές θέσεις στους Δήμους

jobswes
3.900 προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε Δήμους προωθεί μέσα στο άμεσο διάστημα το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αξιοποιώντας το καινούργιο πρόγραμμα προσλήψεων του ΑΣΕΠ, για την στελέχωση κοινωνικών δομών, βρεφονηπιακών σταθμών, θέσεις γυμναστών και καθηγητών καλλιτεχνικών,με εποχικό προσωπικό.
Σύμφωνα μάλιστα με τον τελευταίο νόμο, θα υπάρχει το πλεονέκτημα της πρόσληψης και τακτικού προσωπικού από τις Δημοτικές αρχές σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπως καθαριότητας, αποχέτευσης, ύδρευση-άρδευση και κοιμητηρίων.
Η πρόσληψη των 3.000 ατόμων θα καλυφθεί με πιστώσεις από του Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ) των Δήμων και οι υπόλοιποι 900, από πόρους που θα προέλθουν από ευρωπαικά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …