Πληθώρα θέσεων εργασίας-Δείτε

jobs_214697426

Καινούργια ανακοίνωση εξέδωσε με μία σειρά κενών θέσεων εργασίας στον κλάδο των Μηχανικών, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται να βρουν θέση εργασίας.

Οι θέσεις είναι:

-Ζητούνται από την ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Α.Ε. με έδρα Θεσσαλονίκη Τοπογράφοι Μηχανικοί ή Πολιτικοί Μηχανικοί που να έχουν συμπληρώσει τετραετία από την κτήση του πτυχίου τους για συνεργασία στο Εθνικό Κτηματολογίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απαραίτητα απόφοιτοι ΑΕΙ και να πληρούν το κριτήριο της τετραετίας. Βιογραφικά με θέμα Τοπογράφοι_ΚΤ στο v.tsavdaroglou@sxediasmos-sa.gr (link sends e-mail)

-Ζητείται αρχιτέκτων με αποδεδειγμένη εμπειρία σε μελέτες αναπλάσεων για συνεργασία σε ένα project. Πληροφορίες: 2109854850, αποστολή βιογραφικών: imaris@teemail.gr (link sends e-mail)

-Η Ασπροφός ΑΕ, Τεχνική Εταιρία, ενδιαφέρεται για έναν Χημικό Μηχανικό Μελετών Διεργασιών (κωδικός θέσης ΧΜ1), με 5ετή αποδεδειγμένη εμπειρία σε έργα βασικού και λεπτομερούς σχεδιασμού (μονάδων διυλιστηρίων, φυσικού αερίου υψηλής πίεσης και υγροποιημένου αερίου). Οι ελάχιστες απαιτήσεις για την θέση βρίσκονται στο site : www.asprofos.gr/news-info/news

-Η Adecco ζητά πτυχιούχο ΑΕΙ/ΤΕΙ Μηχανικό Περιβάλλοντος, Χημικό ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με προϋπηρεσία 3-5 ετών σε μονάδα επεξεργασίας νερού εργοστασίου, βιολογικού καθαρισμού, διυλιστηρίου πόσιμου νερού, με άριστη γνώση αγγλικών και χειρισμό η/υ για την μόνιμη θέση Field Service Engineer-Customer Service με έδρα την Αθήνα. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων : despina.aeraki@adecco.com (link sends e-mail)

-Ο Όμιλος εταιρειών J&P-AVAX ζητά Χημικό Μηχανικό, με υποχρεωτική 5ετή εμπειρία σε μελέτη, σχεδιασμό και θέση σε λειτουργία συστημάτων προκατεργασίας και επεξεργασίας νερού, πετρελαίου και λαδιού, δειγματοληψίας και δοσομέτρησης σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και μονάδων υγροποιημένου αερίου. Bιογραφικά:tmavrokefalidou@jp-avax.gr (link sends e-mail) Κωδικός:CHEM-1

-Ζητείται από τεχνική εταιρεία στο Κορωπί, μηχανικός δομικών έργων με εμπειρία στην ανακαίνιση καταστημάτων, βιογραφικά στο info@datakat.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …