Αναζητώ εργασία-Που να στραφώ;

sad-1024x718

Εάν ετοιμάζεσαι να ενταχθείς στην αγορά εργασίας, εδώ θα βρεις πληροφορίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό σου το εγχείρημα, όπως βασικές οδηγίες για το πώς προσεγγίζουμε την αγορά εργασίας, αλλά και εξειδικευμένες οδηγίες για τη διαχείριση βιογραφικού σημειώματος, συνοδευτικής επιστολής, συνέντευξης επιλογής κ.λπ. Οι πληροφορίες αυτές αποτελούν μια πρώτη ενημέρωση για όσους αναζητούν εργασία.
Για μια πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη σε αυτό το στάδιο θα ήταν καλό να απευθυνθείς σε ένα Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Σταδιοδρομίας, σε δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς. Πληροφορίες για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας μπορείς να βρεις εδώ.
Ενημέρωση σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα μπορείς να βρεις στη Διαδικτυακή Πύλη του ΟΑΕΔ καθώς επίσης και θέσεις εργασίας στην Ευρώπη. Επίσης κενές θέσεις εργασίας ανακοινώνονται απο τα Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων και ΤΕΙ καθώς και άλλους φορείς και ιστοτόπους τους οποίους μπορείτε να βρείτε εύκολα αναζητώντας στο διαδίκτυο, π.χ ergasianews.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …