Εργαζόμενη πρότυπο.....(ΦΩΤΟ)

guro3

Μία δύσβατη απόσταση τριών ωρών διασχίζει καθημερινά με τα πόδιαγια να φτάσει στο σχολείο και αν πλουτίσει με γνώσεις τους μαθητές, μία δασκάλα από τις Φιλιππίνες, η Ελίζαμπεθ Μιράντα, που αποτελεί πρότυπο δύναμης και αποφασιστικότητας για τους μαθητές της ώστε ποτέ να μην εγκαταλείψουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Αυτή η δασκάλα διασχίζει 5 ποτάμια και περπατάει τρεις ώρες για να κάνει μάθημα στους μαθητές της

Η Ελίζαμπεθ που είναι η μόνη δασκάλα που μπορεί να εκπαιδεύσει τα παιδιά που ζουν στη περιοχή Sitio Barogante, μια ιδιαίτερα απομακρυσμένη περιοχή του Οσσιντέναλ Μιντόρο, δεν είναι απογοητευμένη, αφού δηλώνει ότι ότι κάνει για τους μαθητές της αξίζει τον κόπο και θα συνεχίσει ακούραστα καθημερινά να βρίσκεται κοντά τους, ακόμα και όταν βρέχει που κινδυνεύει η ζωή της από τα φουσκωμένα ποτάμια...

Αυτή η δασκάλα διασχίζει 5 ποτάμια και περπατάει τρεις ώρες για να κάνει μάθημα στους μαθητές της

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στα 28 δισ. ευρώ οι προσφορές για το 30ετες ομόλογο

Οι προσφορές οι οποίες συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τα 32 δισ. ενώ η απόδοση μειώθηκε στο 4,2% …