Πληρώνετε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πρόωρη συνταξιοδότηση

opekepeplhromes-

Ξεκινά τη Δευτέρα και μάλιστα με αναδρομική ισχύ τριών μηνών, μετά από μεγάλη καθυστέρηση η πληρωμή της πρόωρης σύνταξης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, βάζοντας τέλος στις άδειες τσέπες των δικαιούχων που περιμένουν να τους θυμηθούν από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, το χρονοδιάγραμμά του σε σχέση με τα θέματα του Β’ πυλώνα (εξισωτική αποζημίωση, Νέοι Αγρότες, πρόωρη συνταξιοδότηση, αγροπεριβαλλοντικά) βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ένταξη των ανειλημμένων υποχρεώσεων από το προηγούμενο στο νέο ΠΑΑ 2014-2020, το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή των οικονομικών ενισχύσεων.

Τέλος να αναφέρουμε πως το Αντικείμενο της Πράξης το φυσικό αντικείμενο της οποίας συνίσταται στην ενθάρρυνση των ηλικιωμένων γεωργών/γεωργικών εργατών, με σκοπό να αποχωρήσουν από την ενεργό επαγγελματική δραστηριότητα με το σύστημα της πρόωρης συνταξιοδότησης, στο πλαίσιο εφαρμογής του Μέτρου 113, ως ανειλημμένη υποχρέωση από το ΠΑΑ 2007–2013», στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξη της Ελλάδας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …