Επεκτείνεται η μη πληρωμή εργαζομένων!

adeio-portofoli-620x320
Λόγω καθυστέρησης στην εκταμίευση της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης του ΙΝΕΔΙΒΙΜ από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, παραμένουν απλήρωτοι το τελευταίο πεντάμηνο οι εκπαιδευτικοί των δημοσίων ΙΕΚ, όπως διευκρινίζει στην ανακοίνωση του, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, που αποποιείται κάθε ευθύνη, χαρακτηρίζοντας υπεύθυνο το υπουργείο.
Επίσης μεταξύ άλλων τονίζει:
"Η Διοίκηση του Ιδρύματος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της δυσλειτουργίας αυτής, ώστε να πραγματοποιηθούν οι τρέχουσες πληρωμές και να αποτραπούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις τα κονδύλια μεταφερθούν στους λογαριασμούς του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και θα ολοκληρωθούν τάχιστα."
Την ίδια ώρα όμως οι εργαζόμενοι ζουν με δανεικά, αν και δεν ανήκουν στην κατηγορία των ανέργων, επί ένα συνεχόμενο πεντάμηνο...

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους

«Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας …