Δήμος προκήρυξε επιπλέον 9 προσλήψεις

job
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά εννέα (9) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση 'Κ.Α.Π.ΠΑ.'» Δήμου Γλυφάδας, που εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: « Πολιτιστικές Δραστηριότητες» συνολικής διάρκειας ως αναλύεται κατωτέρω.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση 'Κ.Α.Π.ΠΑ.'» Δήμου Γλυφάδας, Καραϊσκάκη 34 & Β. Τσιτσάνη Γλυφάδα, Τ.Κ.: 16675. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα αυτής και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Γλυφάδας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες και συγκεκριμένα έως 4-4-2016.

Δικαιολογητικά

Απαιτούμενος τίτλος σπουδών
Πρόσθετοι τίτλοι σπουδών
Βιογραφικό Σημείωμα
Για τα βαθμολογούμενα κριτήρια 3 και 4 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι σύμφωνα με το Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ) - Ημ. Έκδ. 04/02/2015.
Αίτηση με την ένδειξη ΣΜΕ 3
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα και την Αίτηση, μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της διαδρομής : Κεντρική σελίδα Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Συμβάσεων Έργου (ΣΜΕ).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …