Η Ευρωπαϊκή δράση για την καταπολέμηση της ανεργίας μέσω διαδικτύου

e240d62ec49b45768b71556bac190740_L

Την Πέμπτη, 31/3 στις 5μμ, εμπειρογνώμονες της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης. Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης της ΕΕ, αλλά και η Μαριάνε Τίσεν, Επίτροπος αρμόδια για την απασχόληση, τις κοινωνικές υποθέσεις, τις δεξιότητες και την κινητικότητα του εργατικού δυναμικού, απαντούν στα σχετικά ερωτήματά σας.

Η ενίσχυση της απασχόλησης και η καταπολέμηση της ανεργίας αποτελούν βασικές προτεραιότητες της Επιτροπής Γιούνκερ. Οι πολιτικές απασχόλησης και κοινωνικών υποθέσεων της ΕΕ αποφέρουν πρακτικά οφέλη στους πολίτες σε τομείς όπως, η εξεύρεση εργασίας, η μετακίνηση σε ένα άλλο κράτος μέλος για εργασία ή για άλλους λόγους, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους, κ.λπ. Οι πολιτικές αυτές χαράσσονται σε συνεργασία με τις εθνικές αρχές, τους κοινωνικούς εταίρους, τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και άλλους φορείς.

Απαραίτητη η εγγραφή σας ΕΔΩ
Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή;
-Είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στον σύνδεσμο http://goo.gl/forms/PwXzwG0MLB
- Έχετε λογαριασμό στο Twitter;
-Καταθέστε από τώρα τα ερωτήματά σας, χρησιμοποιώντας #EU4U. Θα τα συλλέξουμε και θα φροντίσουμε να απαντηθούν την ημέρα διεξαγωγής του Twitter chat. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
-Όσα ερωτήματα δεν απαντηθούν την ίδια μέρα, θα φροντίσουμε να λάβουν απάντηση σε εύθετο χρόνο.
- Δεν έχετε λογαριασμό στο Twitter αλλά έχετε λογαριασμό στο Facebook;
-Στείλτε το ερώτημά σας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook στη σελίδα https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το #EU4U.
-Θα λάβετε την απάντησή σας είτε την ίδια μέρα είτε σε εύθετο χρόνο μετά την ολοκλήρωση του Twitter Chat."

ΕΔΩ η ανακοίνωση

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …