STOP στη μαζική κινητικότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου

dimosiooo=o

Με περιορισμούς στην μαζικότητα των δημοσίων υπαλλήλων που θα μπορούν να κάνουν χρήση του νέου καθεστώτος, φαίνεται να καταλήγει το

Σημαντικές αλλαγές επιφέρει στον τομέα της μαζικής κινητικότητας εργαζομένων στο Δημόσιο το νέο σύστημα κινητικότητας, σύμφωνα με το κείμενο ανάρτησης του υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη, που εστιάζει στο νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο δεν θα μπορεί να κάνει χρήση του μέτρου της κινητικότητας, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω υποστελέχωση των ήδη σχεδόν άδειων τμημάτων του.

Μάλιστα ο υπουργός χρησιμοποίησε τη φράση: «Προκειμένου να μην ανακύπτουν ερμηνευτικά προβλήματα για την ισχύ των γενικών διατάξεων».

Ο κ. Βερναρδάκης μεταξύ άλλων προτείνει τον καθορισμό ενιαίων ειδικών απαγορεύσεων για ορισμένες κατηγορίες προσωπικού, στο στάδιο της προδιαβούλευσης που είναι σε εξέλιξη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Από ΑΠΕ το 30% της ενέργειας που παρήχθη παγκοσμίως το 2023

Το ποσοστό της «καθαρής» ενέργειας θα ήταν ακόμη υψηλότερο, αν η υδροηλεκτρική παραγωγή δεν είχε …