Μία η θέση μόνιμης εργασίας

jobzitish

Tην πλήρωση μίας μόνιμης θέσης προκηρύσσει καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους, για νοσοκόμο–τραυματιοφορέα, στην κλινική «ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τραπέζης Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Δικαιολογητικά:

  1. Βιογραφικό Σημείωμα.
  2. Πτυχίο ειδικότητας βοηθών νοσηλευτών (ΔΕ) ή ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
  3. Κατοχή διπλώματος επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης» του Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Α.Β. ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα συνεκτιμηθεί.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τη φυσική κατάσταση και καταλληλότητα για την ορθή εκτέλεση των καθηκόντων της εν λόγω θέσης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά έως και την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 στην ταχυδρομική διεύθυνση: «Υγείας Μέλαθρον», Θερειανού 4α, 114 73, Πεδίον Άρεως, υπόψη Ελένης ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …