10 ευρώ η υποβολή αιτήσεων θεραπείας στον ΟΑΕΔ

oaeddddddd
"Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των δικαιολογητικών που έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των πρώτων πινάκων μοριοδότησης".
Αυτό ενημερώνει σχετικά ΟΑΕΔ, με την ανακοίνωση του για την υποβολή αιτήσεων θεραπείας, στην οποία συμπληρώνει:
"Ειδικότερα κατά του πίνακα πρώτης μοριοδότησης και εντός δέκα (10) ημερών από την τελευταία δημοσίευση στον τύπο είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων θεραπείας, από όλους τους ενδιαφερόμενους ενώπιον των αρμόδιων υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.
Για το παραδεκτό της υποβολής αιτήσεως θεραπείας, προσκομίζεται παράβολο υπέρ του δημοσίου ίσου με δέκα (10) ευρώ.

Για να μην χαθεί από τους προστατευόμενους η παραπάνω χρονική προθεσμία των δέκα (10) ημερών οι οποίοι επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση θεραπείας, καλό είναι να ενημερώνονται αποκλειστικά τουλάχιστον μία (1) φορά την εβδομάδα από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Τα Πειραματικά, πυλώνας στρατηγικής για βελτίωση σχολείων

Επιπλέον, σήμερα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία απόδοσης τυχαίου αριθμού προτεραιότητας, σε περίπτωση ισοβαθμίας στα Πρότυπα …