Ετήσιες προσλήψεις

JOByourehired

Τη σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με συνολικά τρία (3) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας ή/και του Διευθυντή Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που εδρεύουν στην οδό Χαλκοκονδύλη 30, 104 32 Αθήνα, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Προβολή Αναπτυξιακής δράσης της Επιχείρησης», συνολικής διάρκειας ενός (1) έτους, ανακοινώνει η ΔΕΗ.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας, η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προς απόδειξη των τυπικών προσόντων τους.
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς μέχρι και τις 11.4.2016 στη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./Γενική Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, Χαλκοκονδύλη 30, 104 32 Αθήνα.
Οι φάκελοι θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη εξωτερικά: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επικοινωνιολόγους».
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μάντζος στον ΣΚΑΪ 100.3: Άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Πώς σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί και …