ΟΑΕΕ: Θεωρεί βιβλιάρια ΙΚΑ των συνταξιούχων του

oaee1.medium

Σφραγίδα θεώρησης από τον ΟΑΕΕ θα πρέπει να βάλουν οι συνταξιούχοι του Ταμείου που έχουν βιβλιάρια ΙΚΑ για να έχουν ασφάλιση από τον Οργανισμό, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση προς ενημέρωση των ασφαλισμένων του που εξέδωσε ο Οργανισμός.

«Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους συνταξιούχους του, μετά από συνεννόηση των Διοικήσεων των φορέων Ι.Κ.Α. και Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ότι από 01/04/2016 οι άμεσα συνταξιούχοι γήρατος ή αναπηρίας αορίστου χρόνου χωρίς προστατευόμενα μέλη, δηλαδή όλοι οι συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε. πλέον θα εξυπηρετούνται για θέματα ασφαλιστικής ικανότητας από τον Οργανισμό και για θέματα χορήγησης παροχών σε είδος από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σύμφωνα με το τόπο κατοικίας του συνταξιούχου.

Ως εκ τούτου όσοι παλιοί συνταξιούχοι έχουν ακόμα στα χέρια τους βιβλιάρια Ι.Κ.Α. θα πρέπει οι ίδιοι ή εκπρόσωποι τους (χωρίς εξουσιοδότηση) να προσέρχονται στα κοντινότερα περιφερειακά τμήματα του Ο.Α.Ε.Ε., προκειμένου να τεθεί σφραγίδα επί του βιβλιαρίου Ι.Κ.Α. με την ένδειξη συνταξιούχος του Ο.Α.Ε.Ε. Επισημαίνεται ότι δεν αφορά τους συνταξιούχους με βιβλιάρια Ο.Α.Ε.Ε. ή σε όσους έχει τεθεί σφραγίδα στα βιβλιάρια του Ι.Κ.Α.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΝΔ: Ανακοίνωση για το βίντεο του Κασσελάκη από τη Θεσσαλία:

«Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο …