Μισθός που μοιράζει εγκεφαλικά(Δείτε πόσα.....)

3552f0a7a196b1d5f6fede8e69de2eb0

O Ινδός Sundar Pichai, μηχανικός υπολογιστών, αναρριχήθηκε από τις χαμηλότερες τάξεις της Google και σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία, με ετήσιες απολαβές που τρελαίνουν, αφού όπως γνωστοποίησε η εταιρεία του κατέβαλε για το 2015, το ποσό των..........................100,5 εκατ. δολ.!!!!!!!!

Ο Ινδός μηχανικός υπολογιστών, Pichai έχει πάρει από την Google και τη μητρική της Alphabet, με περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια σε stock options, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

Ο βασικός μισθός του το 2015, ήταν 652.500 δολ, αλλά με τα μπόνους έφτασε στα....100,5 εκατ. δολ., με τα 99,82 εκατ. δολ., να τα εισπράττει το 2017. Δηλαδή έχει να λαβαίνει!

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …