Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 185 προσλήψεων

job-sap
Πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθμού 185 ατόμων των κλάδων και κατηγοριών όπως αποτυπώνονται στο ακόλουθο πίνακα να υποβάλλουν την αίτησή τους για πρόσληψη στην ΑΕΜΥ Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση έκτακτων και εποχιακών αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας για χρονικό διάστημα ενός έτους, δυνάμενου να παραταθεί για ακόμη ένα έτος.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. μαζί με τα ακολούθως απαιτούμενα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα έως και 11/04/2016, ώρα 14.00 ως εξής:
α) να αποστείλουν ταχυδρομικά με φάκελο συστημένου ή με Ταχυμεταφορές ΕΑΤΑ
β) να αποστείλουν μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών Στο φάκελο θα αναγράφεται η ένδειξη : ΠΡΟΣ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Α.Ε. (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), ΟΔΟΣ: Γ. ΔΑΜΑΣΚΟΥ 1, Τ.Κ. 13677, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ - ΑΧΑΡΝΑΙ ΥΠΟΨΗ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. ΑΠΟ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: .... , ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ....
Ως ημερομηνία αποστολής-υποβολής της αίτησης, θεωρείται:
α) η ημερομηνία σφραγίδας των ΕΛΤΑ ή
β) της ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφοράς.
Δεκτές προς αξιολόγηση θα γίνουν οι υποψηφιότητες των ατόμων των οποίων οι αιτήσεις θα παραληφθούν από την Εταιρεία το αργότερο μέχρι δύο εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη της πρόσκλησης και συγκεκριμένα μέχρι και τις 13/4/2016, ώρα 14.00.
Αιτήσεις που θα παραληφθούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.
Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού πραγματοποιείται κατά παρέκκλιση των διατάξεων της παρ. 20α του άρθρου 9 του ν. 4057/2012. Στο Παράρτημα της παρούσας το οποίο συνιστά τμήμα του εγκεκριμένου Κανονισμού Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Εταιρείας, διευκρινίζεται στο οργανόγραμμα των υπηρεσιών σε ποια υπηρεσία αντιστοιχεί η κάθε θέση εργασίας.
Η δαπάνη μισθοδοσίας του έκτακτου ή εποχικού προσωπικού βαρύνει αποκλειστικά στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμά της να επιλέξει το προσωπικό που θα απασχολήσει στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας είτε με τη διαδικασία του άρθρου 64, παρ. 4 είτε με τη διαδικασία του άρθρου 64 παρ. 3 του Ν. 4368/2016.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Οι αιτήσεις όπως ορίζεται από την παρ. 3 του άρθρου 64 του Ν. 4368/21-2-2016 θα αξιολογηθούν από το Δ.Σ. της Εταιρείας κατόπιν διαδικασίας η οποία έχει εγκριθεί με την υπ' αρ. 6 θεμα 12/18-3-2016 απόφαση Δ.Σ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …