Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 2 θέσεις

jobspointofsale

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την παροχή έργου στο πλαίσιο των δράσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως Κέντρου Europass της Ελλάδας (χρηματοδότηση 50% Erasmus+ και 50% εθνική συμμετοχή) και ως Εθνικού Σημείου Συντονισμού του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF – NCP) (χρηματοδότηση Erasmus+ 75% και εθνική συμμετοχή 25%) για το έτος 2016, ανακοινώνει ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων, ως εξής:.

"Θέση 2.1

Εξωτερικό συνεργάτης Europass

Απαραίτητα προσόντα

– Τίτλος Σπουδών Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της αλλοδαπής σε αντικείμενα συναφή με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις ή το marketing.

Σε περίπτωση πτυχίου της αλλοδαπής είναι απαραίτητη η αναγνώριση και ισοτιμία – αντιστοιχία από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

– Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός 1 έτους σε αντικείμενα συναφή με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις ή το marketing

– Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

– Πιστοποιημένη γνώση χρήσης Η/Υ.

Θέση 2.2

Εξωτερικός συνεργάτης EQF – NCP

Απαραίτητα προσόντα

– Τίτλος Σπουδών Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της αλλοδαπής σε αντικείμενα συναφή με την επικοινωνία ή τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Σε περίπτωση πτυχίου της αλλοδαπής είναι απαραίτητη η αναγνώριση και ισοτιμία-αντιστοιχία από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

– Επαγγελματική εμπειρία σε διαχείριση/συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

– Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

– Πιστοποιημένη γνώση χρήσης Η/Υ.

Πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων παρέχονται από το Τμήμα Εθνικού Πλαισίου Προσόντων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στα τηλέφωνα 210 2709106, 210 2709109, 210 2709180."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Μηνύματα στο υπουργικό για πιο γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων

Τα θέματα που συζητήθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο μετά την εισήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη - …