ΕΔΩ θα βρείτε τα στοιχεία για την εξαργύρωση των Επιταγή Τουρισμού του ΟΑΕΔ

koinonikos_tourism

Ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ, ενόψει και της Πασχαλινής περιόδου τα καταλύματα στα οποία μπορούν οι δικαιούχοι που έλαβαν τις επιταγές τουρισμού του Οργανισμού για ΔΩΡΕΑΝ είτε πολύ πιο οικονομικές διακοπές, από την λίστα παρόχων του, ανάλογα πάντα με τα δωμάτια ή τα ξενοδοχεία που θα επιλέξουν.

Ο ΟΑΕΔ ενημερώνει του κατόχους ότι η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού διαθέτει ένα και μοναδικό αριθμό για κάθε δικαιούχο, που μπορεί αν αξιοποιηθεί έως και τις 30 Νοεμβρίου, με τον οποίο μπορούν αντί να προσέρχονται στις υπηρεσίες του να ενημερωθούν ηλεκτρονικά  για το τουριστικό κατάλυμα της επιλογής τους, από το «Μητρώο Παρόχων» και να προχωρήσουν στην κράτηση, με τηλεφωνική επικοινωνία με το ανάλογο ξενοδοχείο ή κατάλυμα.

ΕΔΩ όλες οι οδηγίες και διευκολύνσεις

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …